פינגר פוד - דבורי ושיינדי

דבורי פוקס ושיינדי - חברות טובות

דבורי פוקס ושיינדי הן שתי חברות טובות מאלעד, את ההכרות שלהן התחילו דרך האוכל לפני 6 שנים, והחברות ביניהן היום מתקשרת למזון ולא רק. שיינדי אחראית על מערך שינוע מזון של עזר מציון למשפחות שזקוקות לארוחות בשל יקיריהם שמאושפזים בבתי חולים, ודבורי לוקחת חלק במערך ההתנדבותי ומכינה ארוחות לאותן משפחות. לדבורי יש קייטרינג לאירועים כבר 20 שנה, ושיינדי מתעסקת בתחום הקונדיטוריה מזה 3 שנים, ושתיהן לומדות ומתמקצעות בתחום לכל אורך הדרך.

משימת השבוע:

 פינגר פוד

מגישות המתכון:

 דבורי פוקס ושיינדי

סטטוס:

 צמד  השבוע

שם המתכון:

 גלילי פילו במילוי

גלילות פילו על מצע סלט חסה ועלי בייבי

המצרכים:

 

גלילות פילו

עלי פילו

גבינת טוב טעם טרה

פטריות קצוצות

בצל קצוץ

פלפל שחור

בזיליקום מיובש

מלח

אופן ההכנה:

  1. מפשירים את עלי הפילו
  2. קוצצים את הפטריות ואת הבצל, ומאדים אותם יחד.
  3. מוסיפים לבצל והפטריות את גבינת טוב טעם.
  4. מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.
  5. חותכים את עלי הפילו למלבנים ומורחים על כל עלה שמן.
  6. מניחים 3 שכבות של מלבנים, אחד על גבי השני.
  7. בעזרת שקית זילוף, מזלפים בקצה פס גבינה, מגלגלים ומושכים בשמן.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואופים עד להזהבה.
  9. מניחים את הסיגר על גבי הסלט.

לסלט:

המצרכים:

חסה קצוצה

עלי בייבי

פטריות

עגבניות שרי

לקישוט:

פקאן מסוכר

לרוטב:

¼כוס שמן זית

½ כוס מיץ תפוזים

½ לימון

¼ כוס סוכר

מעט פלפל גרוס

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את החסה ואת עלי הבייבי.
  2. את הפטריות פורסים לפרוסות.
  3. את עגבניות השרי חותכים לרבעים.
  4. מערבבים את רכיבי הרוטב ומתבלים לפני הגשה.
  5. מפזרים מעל פקאנים מסוכרים.

דואט גבינות

המצרכים:

1 גבינת שמנת 5% טרה

1 שמנת חמוצה טרה

5 כפות רוטב פסטו

5 כפות רוטב עגבניות פיקנטי

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד את השמנת החמוצה עם גבינת השמנת למחית חלקה.
  2. מחלקים את העיסה לשתיים.
  3. מוסיפים לעיסה אחת את הפסטו, ולעיסה השנייה את רוטב העגבניות הפיקנטי ומערבבים היטב.
  4. מזלפים בכלי הגשה את הגבינה הראשונה ומעליה שכבה נוספת.

ללחמניות:

המצרכים:

1 קילו קמח

2 כפות שמרים

500 מ"ל מים

140 גר' סוכר

60 מ"ל שמן

20 גר' מלח

ביצה למריחה על הבצק

שומשום לבן ושחור לפיזור

אופן ההכנה:

  1. אל קערת המיקסר מכניסים את הקמח, השמרים, המים, הסוכר והשמן, ולשים למשך 7 דק'.
  2. לאחר הלישה הראשונה, מוסיפים את המלח ולשים למשך 3 דק' נוספות.
  3. מניחים את הבצק לתפוח למשך שעה.
  4. יוצרים מיני לחמניות במשקל של 15 גר' כל אחת.
  5. מתפיחים למשך חצי שעה, ומושכים את הבצק בביצה, מפזרים שומשום לבן ושחור.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה.

 

אז חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות, זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך! וכמובן, לזכות בפרסים!

אז חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות,
זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך!
וכמובן, לזכות בפרסים!
השאירו פרטים ונחזור אלכן

התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה

תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ

 

גלילה לראש העמוד