טריקו לוטוס עם גבינת שמנת בכוסות

חומרים:

החומרים:

שרוול עוגיות לוטוס בטעם קרמל

3 חב' שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג בטעם וניל

2 חב' גבינת שמנת

1 צנצנת ממרח לוטוס קראנץ'

100 גר' שוקולד מריר

100 גר' שוקולד חלב

100 גר' שוקולד לבן

100 גר' שוקולד חלב עם אגוזים/פצפוצים

 

אופן הכנה:

  1. מרסקים את עוגיות הלוטוס לפירורים, שמים בכל כוס כפית גדושה מהפירורים.

  2. מקציפים חב' שמנת יחד עם א. פודינג וניל לקצפת יציבה.

  3. מערבבים את גבינת השמנת עם ממרח הלוטוס (לחמם אותו מעט קודם), להוסיף לשמנת המוקצפת ומערבבים היטב.

  4. מחלקים את התערובת ל-3. לכל חלק מוסיפים את כל אחד מהשוקולדים המומסים.

  5. מסדרים בכוסות שכבת של מוס שוקולד מריר, מעליו שוקולד חלב ומעליו שוקולד לבן.

  6. מקפיאים ללילה שלם.

  7. ממיסים שוקולד חלב עם אגוזים עם 2 כפות שמנת מתוקה ושופכים שכבה דקה מעל כל כוסית, ומחזירים למקפיא.


ניתן להכין גם בתבנית:

במקום לטחון את עוגיות הלוטוס, מסדרים שכבת עוגיות לוטוס בתבנית, מעל את כל שכבות המוסים כנ"ל . ושכבת שוקולד עם אגוזים מעל.