
הן חובבות אפייה, וחולקות את המטבח של יפי לחגיגה של אפייה
תאיר אוהבת להכין קאפקייקים ואלופה בזילופים, ויפי בנוסף להיותה עובדת בתחום הביטוח בעלת קייטרינג בוטיק "טריקולד"
עוגת גבינה ושוקולד לבן ב-2 קומות
לתחתית בצק:
לקרם גבינה ושוקולד לבן:
לעיטור:
כלים:
אופן ההכנה:
לקרם גבינה ושוקולד לבן:
לעיטור:
מקציפים במערבל חשמלי את השמנת המתוקה עם הפודינג ואבקת הסוכר לקצפת יציבה מצפים את העוגה מכל הכיוונים ומקשטים בפרחי שוקולד, סוכריות וכל דבר אחר שמתחשק.
התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה
תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ
זה כבר הפך למסורת מתוקה, תוכנית יוקרתית מעלה ניחוחות של נוסטלגיה ואפיה "האופה הבאה".
קונספט ייחודי ומקצועי, מאפשר לחובבות אפייה ולמקצועיות שביניהן להשתתף ולהתמודד בתחרות ולזכות בפרסים והפעם התוכנית בפן חדש ומעניין – עונת הזוגות.
אמהות ובנות, אחיות וחברות מוזמנות להגיש מועמדות יחד לתוכנית כיפית שתאפשר להן לעשות את מה שהן הכי אוהבות, ליצור בשביל הנשמה ליהנות מכל רגע ומעבודת צוות וגם, איזה כיף, לזכות בפרסים שווים מתנת טרה.
בכל שבוע תהיה משימה חדשה מעולם האפייה המתמודדות יזכו לביקור מצולם אצלן בבית, והתוצר שלהן ישתתף בתחרות. את התכנית מגישות יחד: יעל איבר והשפית והקונדיטורית מירי זורגר.
מירי זורגר מנהלת התחרות מציינת: "ההזדמנות הזו, בה כל אישה יכולה להשתתף בתחרות לבטא את יכולותיה, ולהתקדם מקצועית, מקסימה בעיניי. חשוב לי לתת מהידע ומהניסיון שלי לכל אחת ואחת שמעוניינת להתמקצע בתחום האפייה ולהתקדם".
ובכן, חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות, אמהות ובנות, חברות זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך! וכמובן, לזכות בפרסים!
התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה
תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ