כלה בלבן - סימפוניה

המתכון של מירי זורגר

כדורי וניל

קרם וניל

מצרכים:

  • 700 מ"ל חלב
  • 300 מ"ל שמנת מתוקה טרה
  • 250 גר' סוכר
  • 200 גר' חלמון
  • 1 מקל וניל
  • 80 גר' קורנפלור
  • 100 מ"ל מים
  • 50 גר' חמאה של טרה
  • 200 גר' מסת ג'לטין

אופן ההכנה

  • מכינים קרם פטיסייר מקררים פותחים עם שמנת מתוקה של טרה
  • מקפיאים בתבנית כדורים בשני גדלים

קרם מנגו

מצרכים:

  • 200 גר' מחית מנגו
  • 60 גר' חלמון
  • 75 גר' ביצים
  • 60 גר' סוכר
  • 70 גר חמאה  טרה

אופן ההכנה

  • את המצרכים מלבד החמאה מעבירים לסיר וטורפים תוך כדי חימום  עדין
  • כשרתח מסירים מיד מהאש
  • מוסיפים את החמאה ועם בלנדר מוט מעבדים לקרם חלק

תחתית קראנצ

  • 150 גר' קרמבל אפוי
  • 90 גר' פצפוצי אורז
  • 50 גר' חמאת קקאו
  • 50 גר' חמאה של טרה
  • 60 גר' מחית

אופן ההכנה

  • ממיסים חמאת קקאו ומרגרינה מוסיפים נוגט ומערבבים מוסיפים יבשים ומשטחים בקוטר הרצוי
  • לקישוט איזומאלט עם ושמשוממים צהובים ופרחים לבנים מבצק סוכר ונקודה צהובה
  • לפיזור מרנג לבן טחון וסרטי מנגו

קופי דרים

  • פנקוטה שוקולד בתבנית לבנה
  • קרם פטיסייר וניל בתוספת קפה מוקפאת בתבנית קנלים לבנה
  • נשיקות מרנג לבנות
  • קרמבל קקאו
  • שביל של שוקולד לבן ונוגט
  • קישוטים של מיקרו אפונה ועלי שוקולד לבן מוזהבות
  • עלי איזומאלט
  • סרטי מנגו

אז חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות, זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך! וכמובן, לזכות בפרסים!

התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה

תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ

 

גלילה לראש העמוד