
סורבה מנגו ופירות יער – שרי קורניצר
המצרכים:
אופן ההכנה:
סירופ סורבה:
- בסיר קטן שמים: מים, סוכר וגלוקוזה ומחממים על להבה נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מביאים לרתיחה על אש גדולה ללא צורך בערבוב נוסף.
- מצננים היטב את התערובת ומעבירים למקרר לקירור.
סורבה פירות יער:
- במעבד מזון ממחים את פירות היער עם הליקר.
- מוסיפים לתערובת את הסירופ ומערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה למשך 10 דק'.
- כשהתערובת מתחילה להתגבש, מוסיפים את החלבון, וממשיכים לערבב עוד כ- 10 דק'.
- יוצקים לתבנית בצורת לב ומקפיאים למשך 6 שעות.
סורבה מנגו:
- במעבד מזון ממחים את מנגו עם הליקר.
- מוסיפים לתערובת את הסירופ ומערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת למיקסר ומערבבים במהירות נמוכה למשך 10 דק'.
- כשהתערובת מתחילה להתגבש, מוסיפים את החלבון, וממשיכים לערבב עוד כ- 10 דק'.
- יוצקים את שכבת המנגו, מעל שכבת פירות היער ומקפיאים למשך 6 שעות.
אופן ההגשה:
מסדרים למעלה פירות יער חיים וחתיכות מנגו, בשילוב עלי נענע.
שכבות של מנגו ומסקרפונה | תמר חמו - עולה לחצי גמר
תמי חמו
שכבות של מנגו ומסקרפונה
למתכון
סורבה מנגו ופירות יער| שרי קורניצר- עולה לחצי גמר
שרי קורניצר
סורבה מנגו ופרות יער
למתכון