עוגת גבינה מתוק מלוח - מאזינה מהבית

סיגל סוויסה המאזינה הזוכה

הזוכה השבועית זוכה במארז מוצרים מפנק מתנת חברת טרה

בס"ד

עוגת גבינה מלוח מתוק– סיגל סויסה

המצרכים:

בסיס העוגה:

  125גר' ביסקוויטים

50 גר' שוקולד מריר 

1 כוס בייגלה עם מלח

מעט מלח גס

25 גר' חמאה טרה

שפריץ משמנת מתוקה טרה

שכבת שנייה – קרם פטיסייר:

1 כוס חלב 

2 כפות סוכר

1 שקית סוכר וניל

1 חלמון ביצה

מעט חלב

2 כפות קורנפלור

שכבה שלישית:

 500גר' גבינה טרה

שמנת חמוצה טרה

חצי כוס סוכר

שמנת מתוקה טרה

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב קר טרה

לקישוט:

½ כוס בייגלה

50 גר' חבילת שוקולד מריר

קורט מלח גס

  1.  

אופן ההכנה:

 

בסיס העוגה:

 

  1. אל מעבד המזון מכניסים את כל הרכיבים וטוחנים עד לקבלת עיסה.
  2. מהדקים את תחתית התבנית.

 

שכבת שנייה – קרם פטיסייר:

 

  1. מערבבים חלמון ביצה עם מעט חלב וקורנפלור ומניחים בצד
  2. מרתיחים את כוס החלב, ומוסיפים אליו את 2 כפות הסוכר והסוכר וניל.
  3. לאחר הרתיחה מוסיפים את תערובת חלמון הביצה, החלב והקורנפלור ומערבבים בזהירות ובמהירות על אש נמוכה עד לקבלת קרם סמיך.
  4. מקררים ומניחים על שכבת עוגיות הבסיס.
  5. שמים במקרר.

 

שכבה שלישית – גבינה ושמנת:

 

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס החלב והאינסטנט פודינג וניל.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה והשמנת.
  3. מאחדים את שתי התערובות.
  4. יוצקים מעל שכבת קרם הפטיסייר.

 

לקישוט:

 

  1. טוחנים במעבד מזון את הבייגלה, השוקולד והמלח גס לתערובת אחידה.
  2. מפזרים מעל שכבת הגבינה והשמנת. 
  3. שמים במקפיא.
  4. יש להוציא את העוגה מהמקפיא חצי שעה לפני ההגשה.

אז חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות, זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך! וכמובן, לזכות בפרסים!

אז חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות,
זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך!
וכמובן, לזכות בפרסים!
השאירו פרטים ונחזור אלכן

התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה

תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ

 

גלילה לראש העמוד