עוגה בניחוח יין – אתי דרוק

המצרכים:

עוגה בניחוח יין – אתי דרוק

המצרכים:

לבצק:

9 ביצים

2 כוסות סוכר

מעט מיץ לימון

1 כף תמצית וניל

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

2 כפות קקאו

 

ריבה למריחה

לציפוי:

½ כוס קקאו

3 כפות קפה

¼1 כוס סוכר

¼ כוס יין

3/4 כוס מים

1 כף תמצית וניל

1 כף תמצית רום

1 כף ליקר

לשכבה עליונה:

1 מיכל קצפת ריצ'

½2 כפות אינסטנט פודינג

לקישוט:

שוקולד מגורד

אגוזים

 

אופן ההכנה:

 

  1. מקציפים את הביצים עם הסוכר.
  2. מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים אל קציפת הביצים.
  3. מחלקים את הבלילה ל – 2 תבניות.
  4. אופים בתנור למשך 15 – 20 דק'.
  5. לאחר האפייה, מכניסים תבנית אחת להקפאה, את העוגה השנייה מפוררים.
  6. מורחים ריבה על העוגה הקפואה.
  7. מבשלים את חומרי הציפוי בסיר, ומוסיפים את פירורי העוגה לבלילת הציפוי.
  8. מפזרים את פירורי העוגה המצופים על גבי שכבת הריבה.
  9. מקציפים את הריצ' עם פודינג הוניל, ומורחים מעל העוגה.
  10. מקשטים באגוזים ושוקולד.

אתי דרוק -טארט בניחוח יין - עולה לחצי גמר

אתי דרוק

טורט בטעם יין
למתכון

עוגת גבינה נוגט– רחלי זילברליכט

רחלי זילברליכט

עוגת גבינה נוגט
למתכון

עוגת תפוחים קייצית – אפרת גבאי- עולה לחצי הגמר

אפרת גבאי

עוגת תפוחים קייצית
למתכון

התוכנית בשיתוף KENWOOD רדיו קול חי והקמפוס הקולינרי של מירי זורגר