אלישבע דוד | עוגת דבש עוגת דבש – אלישבע דודהמצרכים:לקצף:6 חלבונים½1 כוסות סוכרלעוגה:6 חלמונים1 כוס שמן1 כוס דבש2 כפות נס קפה ½3 כוסות קמח½2 כפיות סודה לשתייה1 כפית קינמון¼ כפית ציפורן טחון אופן ההכנה:ממיסים את הקפה ב – 2 כוסות מים חמים.במיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב, אך לא קשה מדי.מורידים את המהירות של המיקסר לאיטית ומוסיפים את החלמונים, שמן, דבש, מי הקפה, הקמח, סודה לשתייה, קינמון וציפורן, עד לקבלת בלילה אחידה.אופים בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות (חום נמוך) ולמשך 45 דק'. הערה למתכון: גודל המידה של כוס מתייחס לכוס של שתייה חמה. קודם הבא האזנה לתוכנית תחרות עוגת הדבש