יהודית הייבלום | עוגת דבש (עלתה לשידור בתאריך 15.09.19)עוגה טעימה ומוצלחת לראש השנההמצרכים:8 ביצים½1 כוסות סוכר1 כוס שמן2 כוסות קמח2 כפיות קפה1 כף קינמוןמעט זנגווילקורט אגוז מוסקט½ כפית ציפורן טחון¾ כוס דבש1 שקית אבקת אפייה אופן ההכנה:מפרידים את הביצים לחלבון וחלמון.מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.מערבבים חומרים יבשים בקערה נפרדת: קמח, תבלינים: קפה, קינמון, זנגוויל, אגוז מוסקט, ציפורן ואבקת אפייה.מוסיפים את השמן והדבש אל החומרים היבשים ומערבבים.מוסיפים את הקצף בתנועות קיפול או באמצעות המיקסר.אופים בתבנית בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות, ולמשך 40 דק'. קודם הבא האזנה לתוכנית תחרות עוגת הדבש