אופן הכנה:
- מערבבים בכוס את חומרי ההשרייה של הביסקוויטים וטובלים אותם.
- מרפדים תבנית בינונית בביסקוויטים שנטבלו במשרה.
- בקערה נפרדת מקציפים את רכיבי הקרם: הקצפת, אינסטנט פודינג והחלב.
- מוסיפים את הגבינה, סוכר, גרידת לימון ותמצית הווניל ומערבבים בתנועות עדינות.
- רבע ממלית הגבינה נשאיר בצד, ואת שאר המלית נמרח על שכבת הביסקוויטים.
- שמים על המלית שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולה, ומורחים את יתרת המלית מעל.
- מלמעלה מזלפים מעל ריבת חלב בצורת פסים לאורך (ניתן להיעזר בשקית זילוף או שקית סנדביץ' פשוטה שעשינו בה חור)
- בעזרת קיסם ניתן ליצור פסים לרוחב.
- ניתן לפזר שברי פקאנים מסוכרים מעל.
- שמים את העוגה ללילה במקרר.
טיפ: להכין את העוגה בתוך קופסא פלסטיק חד פעמי עם מכסה ( ניתן להשיג בחנויות חד"פ) ואז נח יותר במקרר ויפה מאד
תודה שרה,
"שנזכה לאחדות פשוטה, כי אין עוד מלבדו"