
עוגת תפוחים קייצית – אפרת גבאי
המצרכים:
אופן ההכנה:
הבצק:
1. מערבבים את החומרים היבשים בקערה אחת.
2. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים.
3. מאחדים את שתי התערובות בערבוב, עד לקבלת עיסה אחידה.
יש להיזהר מערבוב יתר.
ציפוי התפוחים:
1. מגרדים את התפוחים במגרדת גסה.
2. מוסיפים להם סוכר, קינמון ותמצית וניל ומערבבים.
3. מפזרים על שכבת הבצק.
שכבת הפירורים:
1. מערבבים את החומרים עד ליצירת גרגרי בצק.
2. מפזרים מעל שכבת התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות, ואופים למשך 40 דק'.
אתי דרוק -טארט בניחוח יין - עולה לחצי גמר
אתי דרוק
טורט בטעם יין
למתכון
עוגת גבינה נוגט– רחלי זילברליכט
רחלי זילברליכט
עוגת גבינה נוגט
למתכון
עוגת תפוחים קייצית – אפרת גבאי- עולה לחצי הגמר
אפרת גבאי
עוגת תפוחים קייצית
למתכון