יום שוק – קיש פטריות וגבינות – זורגר
המצרכים:
1 תבנית פאי בקוטר 28-32 ס"מ
לבצק:
300 גר' קמח
200 גר' חמאה טרה
100 גר' גבינה צהובה טרה מגוררת
1 כפית מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1 ביצה
למלית:
2 סלסילות פטריות פרוסות דק
10 בצלים ירוקים קצוצים
2 בצלים יבשים קצוצים
100 גר' גבינה צהובה טרה מגוררת
100 גר גבינת מוצרלה טרה מגוררת
100 גר גבינה בולגרית משק צוריאל מגוררת
שמן לטיגון
מלח פלפל שחור גרוס טרי
לרוטב רויאל:
300 מ"ל שמנת מתוקה טרה
2 ביצים שלמות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
הבצק:
המלית:
רוטב הרויאל:
הרכבת המנה:
התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה
תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ