טובי קוריץ ואסתי אייזנשטיין הן תושבות העיר ביתר עלית, טובי מתכנתת ואסתי כאם עסוקה משמשת כמזכירה. השתיים חובבות אפייה והן חברות ילדות! החברות החלה מכיתה ג', הן היו הולכות ומטיילות יחד, אהבו לצייר וליצור יחד, וכיום הן גם שכנות (מרחק של 5 בניינים האחת מהשנייה), הן חברות יחד באותה קבוצה של בישולים ואפייה שם הן מקבלות רעיונות חדשים למנות ומשתפות ממעשה ידיהן. הן הכינו לנו הפעם בצק פילו במו ידיהן ובפעם הראשונה, קרם פטיסייה ופירות יער בקערית/ גבינה צפתית עם ריבת אננס וגבינת טוב טעם בשבלול/ ומשולש עם קרם פלפלים, גבינה צפתית ופלפלים קלויים.
בצק אחד 3 מליות – בצק פילו במליות שונות – טובי קוריץ ואסתי אייזנשטיין
בצק פילו:
המצרכים:
4 כוסות קמח
1 כפית מלח
⅓1 כוס מים פושרים
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה:
בצק הפילו:
קעריות קרם פטיסייר עם פירות יער:
מלית קרם פטיסייר –
1 כוס חלב טרה
1/3 כוס סוכר
1/2 מקל וניל
2 כפות קורנפלור
1 ביצה
150 גרם גבינת קרם שמנת טרה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית גרידת לימון
פירות יער לקישוט
אופן ההכנה:
מלית ריבת אננס וגבינות:
המצרכים:
ריבת אננס
1 גבינת טוב טעם של טרה
1 גבינה צפתית של טרה מגורדת
לריבת אננס:
1 אננס טרי שלם חתוך לקוביות קטנות
1 כוס סוכר
2שקיות סוכר וניל
1 פחית של קרם קוקוס
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
ריבת אננס:
מלית אננס וגבינות:
מלית פלפלים קלויים וגבינות:
המצרכים:
1 קרם גבינה עם פלפלים של טרה
1 גבינה צפתית של טרה
פלפלים קלויים
אופן ההכנה:
התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה
תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ
זה כבר הפך למסורת מתוקה, תוכנית יוקרתית מעלה ניחוחות של נוסטלגיה ואפיה "האופה הבאה".
קונספט ייחודי ומקצועי, מאפשר לחובבות אפייה ולמקצועיות שביניהן להשתתף ולהתמודד בתחרות ולזכות בפרסים והפעם התוכנית בפן חדש ומעניין – עונת הזוגות.
אמהות ובנות, אחיות וחברות מוזמנות להגיש מועמדות יחד לתוכנית כיפית שתאפשר להן לעשות את מה שהן הכי אוהבות, ליצור בשביל הנשמה ליהנות מכל רגע ומעבודת צוות וגם, איזה כיף, לזכות בפרסים שווים מתנת טרה.
בכל שבוע תהיה משימה חדשה מעולם האפייה המתמודדות יזכו לביקור מצולם אצלן בבית, והתוצר שלהן ישתתף בתחרות. את התכנית מגישות יחד: יעל איבר והשפית והקונדיטורית מירי זורגר.
מירי זורגר מנהלת התחרות מציינת: "ההזדמנות הזו, בה כל אישה יכולה להשתתף בתחרות לבטא את יכולותיה, ולהתקדם מקצועית, מקסימה בעיניי. חשוב לי לתת מהידע ומהניסיון שלי לכל אחת ואחת שמעוניינת להתמקצע בתחום האפייה ולהתקדם".
ובכן, חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות, אמהות ובנות, חברות זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך! וכמובן, לזכות בפרסים!
התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה
תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ