
סימה שמש והודיה הן חברות טובות מאוד, ממש כמו משפחה. הן אומנם מכירות האחת את השנייה בסה"כ שנה, אבל הקשר שנרקם בין השתיים הוא מאוד קרוב ואוהב. גם אמא של סימה, יעל שותפה לחברות. היא זו בעצם שהכירה בין השתיים. יעל והודיה חולקות את אותו תחום עיסוק: קוסמטיקה ומכאן נוצר הקשר הראשוני. סימה המק-סימה למדה קונדיטוריה ואוהבת מאוד לאפות. היא דואגת תמיד לשחרר את האחים כשהם יוצאים לישיבות עם קופסאות של פינוקים אפויים וריחניים. הודיה מספרת כי הן אמונות היטב על המטבח הבשרי, אבל אני סבורה שגם במטבח החלבי הן נחלו הצלחה לא פחותה.
אופן ההכנה:
מטבל ג'ולרוט
המצרכים:
1 שמנת 15% טרה
1 גבינת שמנת טרה
2 שיני שום (אם אוהבים, ניתן להוסיף יותר)
שמיר קצוץ
מלח
פלפל
לימון
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים לקבלת בלילה אחידה וטעימה.
מטבל גבינה ונענע
המצרכים:
1 שמנת 15% טרה
1 גבינת שמנת טרה
2 – 3 שיני שום
3 – 4 כפות נענע קצוצה
בצל ירוק קצוץ
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1 כפית גרידת לימון
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לקבלת בלילה אחידה.
התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה
תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ





זה כבר הפך למסורת מתוקה, תוכנית יוקרתית מעלה ניחוחות של נוסטלגיה ואפיה "האופה הבאה".
קונספט ייחודי ומקצועי, מאפשר לחובבות אפייה ולמקצועיות שביניהן להשתתף ולהתמודד בתחרות ולזכות בפרסים והפעם התוכנית בפן חדש ומעניין – עונת הזוגות.
אמהות ובנות, אחיות וחברות מוזמנות להגיש מועמדות יחד לתוכנית כיפית שתאפשר להן לעשות את מה שהן הכי אוהבות, ליצור בשביל הנשמה ליהנות מכל רגע ומעבודת צוות וגם, איזה כיף, לזכות בפרסים שווים מתנת טרה.
בכל שבוע תהיה משימה חדשה מעולם האפייה המתמודדות יזכו לביקור מצולם אצלן בבית, והתוצר שלהן ישתתף בתחרות. את התכנית מגישות יחד: יעל איבר והשפית והקונדיטורית מירי זורגר.
מירי זורגר מנהלת התחרות מציינת: "ההזדמנות הזו, בה כל אישה יכולה להשתתף בתחרות לבטא את יכולותיה, ולהתקדם מקצועית, מקסימה בעיניי. חשוב לי לתת מהידע ומהניסיון שלי לכל אחת ואחת שמעוניינת להתמקצע בתחום האפייה ולהתקדם".
ובכן, חובבות האפייה שביניכן ואלו שמתמקצעות, אמהות ובנות, חברות זה הזמן לנסות ולהפתיע אותנו ואת עצמך! וכמובן, לזכות בפרסים!







התוכנית בשיתוף רדיו קול חי וטרה
תנור בקו דו תאי מהדרין עם הפרדה מוחלטת בין התאים. בקו דו תאי בהכשר העדה החרדית ירושלים . תנור רק בקו בד"צ